Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Κλειστά τα σχολεία Ανατολικής Αττικής την ημέρα των εκλογών;

Σφοδρές οι αντιδράσεις των συλλόγων γονέων πολλών σχολείων στην Αν. Αττική για τα χαώδη κενά στο εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία της περιοχής. Στην κοινή συνέλευση συλλόγων γονέων μπήκε η πρόταση να μπλοκάρουν τα σχολεία τη μέρα των εκλογών, με το επιχείρημα ότι «Δεν μπορεί να θέλουν κλειστά σχολεία για την Παιδεία και ανοιχτά για τις εκλογές».

Διαβάστε τη συνέντευξη του Κώστα Τουλγαρίδη, που έδωσε σαν πρόεδρος του συλλόγου των εκπαιδευτικών Ανατολικής Αττικής στο tvxs.gr.
http://www.tvxs.gr/v22205

Να ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί πρέπει να ψηφισθεί η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - τουλάχιστον εκεί που οι κάλπες θα ανοίξουν...

Με την στήριξη στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. εκφράζεται και διεκδικείται αυθεντικά το βασικό πολιτικό αίτημα των αγώνων και κινητοποιήσεων των εργαζόμενων και των τοπικών κοινωνιών στην περιοχή μας, που συνίσταται στο να υπάρχει απόλυτη προτεραιότητα και να διατίθενται οι πόροι για τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες, όπως π.χ. την παιδεία, υγεία, απασχόληση, κοινωνική πρόνοια, προστασία του περιβάλλοντος και των δασών, αποχέτευση, δημόσιες μεταφορές κ.λ.π. Κι όχι βέβαια για στρατιωτικούς εξοπλισμούς και συμμετοχή σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ή για σκανδαλώδεις κι αντιπεριβαλλοντικές "αναπτυξιακές" επενδύσεις π.χ. ιδιωτικούς αυτοκινητόδρομους, εμπορικά κέντρα κλπ. προς όφελος των μεγαλοεργολάβων και πολυεθνικών συμφερόντων, για τα οποία οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα απ΄τα κόμματα και μηχανισμούς εξουσίας.